Móra d’Ebre va acollir la XVIII Jornada d'entitats i associacions de l'Antiga Diòcesi de TortosaLa jornada es va dedicar a la Innovació des de la recerca local amb les següents ponències i presentacions:

- Cultura digital: una oportunitat per a la recerca local? a càrrec d'Albert Pujol, graduat en Multimèdia, expert en cultura digital.

- La cultura com a element transformador. A càrrec de Rafael Haro, professor de Filosofia a l'Institut Ramon Berenguer d'Amposta, president del Cercle de Pensament Crític de les Terres de l'Ebre En-Kontr@ i vocal de l'Institut d'Estudis Comarcals del Montsià.

- Presentació de projectes dels centres d'estudis.

- Presentació del projecte: "La competència digital ciutadana. Cap a una bretxa digital 0". A càrrec de Mercè Gisbert, catedràtica de la URV i directora del Grup Arget de la URV.

- Balanç de l'activitat de la Comissió Cívica de Patrimoni de les Terres de l'Ebre, a càrrec de Josep Moragrega, vicepresident de la Comissió.

- Informació dels projectes de la CCEPC i l’IRMU,

La trobada va finalitzar amb una visita guiada al patrimoni històric de Móra d’Ebre a càrrec de l’Associació Cultural la Riuada.