Exposició 20 anys de l’Associació Cultural la Riuada a la Sala Julio Antonio




La Sala Julio Antonio de Móra d’Ebre acull l’exposició “20 anys de l’Associació Cultural la Riuada”. A la mostra es pot gaudir de la portada de les 36 revistes que l’entitat ha publicat des de l’any 1995, totes elles realitzades per Íngrid Caba, llicenciada en Belles Arts i sòcia fundadora de la Riuada. Els visitants poden veure també una selecció de fotografies de les activitats desenvolupades per l’entitat des de la seva fundació.

Durant l’acte d’inauguració, que va comptar amb la presència de l’alcalde de la vila, Joan Piñol, la regidora de Cultura, Montse Pineda, regidors del consistori, socis de la Riuada i representants d’entitats de la població, el president de l’Associació, Joan Launes, va fer un reconeixement públic a totes les persones que des del primer dia han fet possible el que avui és l’associació. Launes va manifestar que el que es podia veure a la sala era part del treball realitzat incidint en què l’associació té la voluntat de continuar treballant en la recerca i investigació de la història local, destacant que moltes de les revistes publicades avui ja no es podrien fer, ja que són fruit de la memòria oral i la participació dels morencs i morenques a qui va agrair la seva col·laboració i suport en nom de l’entitat.

L’alcalde de la vila, Joan Piñol, va felicitar l’associació pel treball realitzat durant els vint anys de vida i els va encoratjar els seus membres a continuar treballant per la població, ja que són un referent cultural.

Piñol, tot referint-se la Riuada, va dir que és una entitat que preserva i crea testimoni de la nostra història, de la història de Móra d'Ebre, una feina de valor patrimonial molt important.

L’exposició està inclosa dins de les activitats programades amb motiu de la Setmana Cultural de Móra d’Ebre dedicada a Santiago Costa en el 120è aniversari del seu naixement.

La mostra es podrà visitar fins el 26 d’abril, en dies feiners de 19:30 a 21 hores i en diumenges de 12 a 14.