Acte de presentació del musical Sirga Festival




Ahir al vespre, 19 de feberer, es va presentar a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre el projecte musical Sirga Festival.

L’acte es va iniciar amb la conferència “Sirga 2016: Articulem les Terres de l’Ebre amb música de creació” que va pronunciar el promotor de l’esdeveniment musical, Joan Bagès,
Bagès es va referir al festival com un projecte de música internacional centrada en l'experimentació sonora i la nova creació musical que es porta a terme a Flix i Terres de l'Ebre al juliol, i fomenta el diàleg entre el patrimoni històric i cultural, el paisatge i la creació artística. També es va referir als seus objectius:
- Proporcionar "Terres de l'Ebre" (Sud de Catalunya) amb un festival internacional que estimula el nostre país a través de la música.

- Difondre els nostres creadors i intèrprets de talent, dins i fora de les fronteres catalanes.

- Fomentar la creació de so i la música de tot el món com a motor de progrés i valor per a l'individu i la societat.

En acabar es va poder escoltar un mini concert a càrrec d’Alejandro Castillo al clarinet amb música de Raquel Garcia Tomas - Pablo Fredes i Hector Parra.....

L’acte el va presentar el president de la Riuada, Joan Launes i va estar organitzar conjuntament per Sirga Festival i l’associació Cultural la Riuada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Biblioteca Comarcal.