Exposició de fotografies antigues “Activitat Agrària” a la Sala Julio Antonio


El passat dimecres, dins dels actes programes amb motiu de festivitat de Sant Antoni, es va inaugurar a la sala d’exposicions Julio Antonio l’exposició de fotografies antigues “Activitat Agrària” la temàtica de la qual estava centrada en els treballs al camp, la ramaderia, la maquinaria agrícola, la cooperativa, el reg, el mercat a la Plaça de Baix i altres; en total 56 fotografies que apropen els visitants a una part de la història de Móra lligada al món agrari local.

Durant l’acte d’inauguració el responsable d'exposicions de la Riuada, Miquel Pérez, va destacar la selecció de fotos exposades com un recull molt interessant per conèixer la vida al camp a Móra. L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, va incidir en la importància de la mostra, que forma part del patrimoni cultural de la vila i va destacar la tasca de la Riuada en la recerca i recuperació de fotografies antigues de la població.

L’exposició, amb el títol "Activitat agrària", organitzada per l’Associació Cultural la Riuada es podrà visitar fins el diumenge 20 de gener de 12.00 h a 14.00 h.