Presentació de la darrera novel·la de Francesca Aliern a Móra d'Ebre


L'escriptora xertolina Francesca Aliern ha presentat avui la seua darrera novel·la, 'Darrere els seus talons', a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre. Es tracta d'un acte ja tradicional de la Primavera Cultural morenca, en què el president de La Riuada, Joan Launes, entrevista cada any davant del públic, pels volts de Sant Jordi, la veterana novel·lista amb motiu de l'aparició de la seua darrera obra.
La presentació de 'Darrere els seus talons' ha coincidit també amb la publicació d'una biografia, escrita per Emigdi Subirats, sobre la trajectòria vital i cultural de Francesca Aliern. La novel·lista, que cada any presenta una novel·la per Sant Jordi, ha explicat que enguany passarà el dia del llibre i la rosa a Tortosa, on habitualment signa una gran quantitat d'exemplars.

L'acte ha comptat amb la presència d'una quarantena de persones, fans incondicionals de l'escriptora xertolina. L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i la regidora de Cultura, Montserrat Pineda, han ocupat la primera fila. La presentació s'ha encetat amb la intervenció de Joan Josep Duran, president del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre.