La Riuada presenta una exposició fotogràfica de retrats de personatges de Móra d'EbreL'associació cultural La Riuada de Móra d'Ebre ha inaugurat avui, 22 d'abril, una exposició fotogràfica de retrats de personatges de la societat morenca del darrer segle. La mostra porta el títol de "Personatges" i es pot visitar fins al 30 d'abril a la sala d'exposicions Julio Antonio. Consta de 55 imatges de persones ja desaparegudes del municipi que van tindre en el passat un protagonisme en la societat morenca en tots els àmbits: política, cultura, esports, educació, economia...

Noms com Martí Rouret (mestre i polític), Josep Gibert (paleontòleg), Salvador Algueró El Moro (alcalde i líder liberal), Manel Inglés (futbolista), Carles Mani i Julio Antonio (escultors) o Antoni Terré (empresari), entre molts d'altres, formen part d'aquesta col·lecció de personatges morencs destacats.

La mostra ha sigut inaugurada aquesta tarda en el marc de la Primavera Cultural de Móra d'Ebre, en el decurs d'un acte presidit per l'alcalde, Joan Piñol, i pel president de La Riuada, Joan Launes.