Presentat "Amor sense món" de Miquel Esteve a la papereria Bassa


El passat cap de setmana va tenir lloc a l’espai literari de la papereria Bassa l’acte de presentació del darrer llibre de Miquel Esteve "Amor sense món".

El periodista i president de l’Associació Cultural la Riuada, Joan Launes, es va referir a l’obra literàriacom“una història que t’atrau i et transporta a un món contradictori i complicat on l’amor es fa present de la mà de dos dels filòsofs més importants del segle XX. Els personatgessón retratats amb rigor, diria que fins i tot amb certa estima, perquè en algun moment he pogut arribar a pensar que Miquel viu amb profunditat els seus diàlegs en els quals hi trobem al nostre escriptor i pensador, a Miquel, en estat pur. Els ambients, els escenaris, les converses, els llocs on es desenvolupa la trama són descrits amb precisió i ens porten a ser un més dins de la novel·la i de la vida dels protagonistes fins a passejar-nos per les seves pàgines magistralment escrites per Miquel”.

Durant l’acte Launes va mantenir una conversa amb Miquel Esteve que va aprofundir en la novel·la tot fent un recorregut per una història d’amor amb les seves contradiccions i connexions filosòfiques. Esteve va mostrar els seus coneixements de la vida i obra dels dos filòsofs dins del context històric del segle XX.

Foto: Marta Escolà