Presentat el llibre de poemes ‘FINA’ d’Albert Guiu



La Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre – Artur Cot i Miró va acollir ahir la presentació del llibre de poemes d’Albert Guiu ‘FINA’.

L’acte va comptar amb la presència de l’autor i del periodista i president de l’Associació la Riuada, Joan Launes, que va ser l’encarregat de conduir la presentació entrevistant a Albert Guiu.

Durant la conversa Albert Guiu va mostrar la força lírica del poeta que va aprofundir en els sentiments, els records i les emocions de tota una vida on la bellesa, la delicadesa i l’amor del fill envers la mare, malalta d’Alzheimer, es va fer present a la Biblioteca Comarcal – Artur Cot i Miró.

Els records i les emocions van sorgir com a les pàgines del llibre on hi és present una de les malalties més cruels, l’Alzheimer.

Albert Guiu va parlar de poesia com l’eina per expressar les idees, els sentiments, les històries, on es fa present la bellesa del llenguatge.

FINA

A Fina, l'Alzheimer actua com a corb i la poesia com a rossinyol, l'oblit és un grallar negre i l'amor que traspua el poemari és l'eterna bellesa i profunditat d'estimar la nissaga, la pròpia sang, fins a fer-la Poesia