Presentació de la publicació del darrer premi Artur Bladé i Desumvila a Móra d'EbreLa Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre acollirà l'acte de presentació de la darrera obra guanyadora del XVII Premi d'Assaig Artur Bladé i Desumvila 'Muletes i llaguts. La tradició fluvial a Móra d'Ebre', de Joan Pujol i Ivan Salvadó, tots dos veïns de Móra d'Ebre vinculats al Club Nàutic de la població. L'acte tindrà lloc el dia el 13 d'octubre, a les 20.00 h, i anirà a càrrec de Vicente García Sánchez-Delgador, professor i investigador sobre embarcacions fluvials.

L'obra de Pujol i Salvadó significa "una aproximació a les embarcacions tradicionals de Móra d'Ebre, especialment les muletes i els llaguts". Un estudi que "contribuïx a la preservació i posada en valor d'un patrimoni col·lectiu que ha configurat la societat del territori".

Es tracta d'un volum de 140 pàgines, amb abundant material fotogràfic, que constituïx el número 13 de la col·lecció d'estudis comarcals El Daliner, editada del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE).

Activitat organitzada pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Associació Cultural la Riuada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Biblioteca Comarcal de la Ribera d’Ebre