Xerrada i projecció de fotografies “Galeria de personatges” al Casal de Jubilats.



Dins dels actes de la Primavera Cultural de Móra d’Ebre Miguel Pérez i Joan Launes, membres de l’associació Cultural la Riuada, han presentat i comentat avui al Casal de Jubilats les diferents instantànies que formen part de l’exposició fotogràfica de retrats de personatges de la societat morenca de finals del segle XIX i del segle XX.

Durant l’acte s’han projectat les 55 fotografies que formen part de la mostra i han estat comentades, destacant aspectes de la vida i obra de les diferents personalitats que en el passat van tenir un protagonisme en la societat de Móra d’Ebre, en els àmbits de la política, l’art, la cultura, l’esport, l’educació, l’economia, la història...

A les fotos s’han pogut veure entre d’altres: Martí Rouret (mestre i polític), Josep Gibert (paleontòleg), Artur Cot (cronista oficial de la vila), Salvador Algueró El Moro (alcalde i líder liberal), Joan Ant. Escriba i Virgili Jubero (pintors), Sor Filomena (religiosa fundadora del convent de les mínimes), Manel Inglés (futbolista), Fèlix Ferrer Galceran, Carles Mani, Santiago Costa i Julio Antonio (escultors) o Antoni Terré, Pere Escribá i Joan Solé (empresaris).