divendres, 17 de juny de 2016

Presentació de "Café de París"


Dijous 16 de juny, a les 20h, a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre va tenir lloc la presentació del darrer llibre de Francesca Aliern, Café de París. La presentació va anar a càrrec a càrrec de Joan Launes, periodista i president de l'Asociació Cultural La Riuada.


divendres, 10 de juny de 2016

Presentació del llibre "Café de París" de Francesca Aliern

Dijous 16 de juny, a les 20h, a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre tindrà lloc la presentació del darrer llibre de Francesca Aliern, Café de París. la presentació anirà a càrrec de Joan Launes, periodista i president de l'Asociació Cultural La Riuada.

dissabte, 4 de juny de 2016

El convent de les germanes mínimes de Móra d’Ebre acull una jornada sobre el passos que s’han de seguir per la canonització de la Venerable sor Filomena Ferrer.


El convent de les germanes mínimes de Móra d’Ebre ha acollit, avui dissabte, una jornada sobre el passos que s’han de seguir per a la beatificació i canonització de la Venerable sor Filomena Ferrer.
La jornada va comptar amb una conferència al centre d’espiritualitat amb la presència del postulador general de l’orde dels mínims Ottavio Laino, que va tractar sobre el camí a seguir per a la beatificació de la Venerable sor Filomena Ferrer, en el que s’està treballant actualment. Per a la beatificació de Sor Filomena, manca un miracle inexplicable per a la ciència i que es pugui atribuir a les seva intercessió. A l’acte també va intervenir el periodista i president de l’Associació Cultural la Riuada, Joan Launes, que va fer una aproximació a la vida i obra de la Venerable sor Filomena Ferrer en el marc històric de Móra d’Ebre en el segle XIX.
A la tarda al centre d’espiritualitat mossèn Joan Bajo va pronunciar la conferència “La vivència de la Misericòrdia en la vida de Venerable Sor Filomena”.


dimecres, 1 de juny de 2016

Visita cultural a Miravet


El proper diumenge 5 de juny Tarvitur oferirà una visita guiada a Miravet. La visita inclou el Cap de la Vila, l'Esglèsia vella, el castell, el palau Mir i un tast al Racó del Temple.

Punt de trobada "Lo Racó del Temple" plaça de l'Arenal (Miravet). Diumenge 5 de juny a les 11h.

Preu especial socis de La Riuada 9 € 

Informació i reserves a Tarvitur